Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naša Firma

PRIVREDNO DRUŠTVO ELLANZA DOO BEOGRAD postoji od 2011. godine sa sedištem u Ulici Makedonska 2a, u Beogradu, gde se i danas nalazimo. Profil firme se sastoji isključivo od maloprodaje, veleprodaje i distribucije tehničke robe na teritoriji cele Srbije.

Politika Poslovanja

Naša poslovna politika se sastoji u tome da svu robu kupujemo direktno od dobavljača po najboljim uslovima i da najbolje uslove prenesemo na naše kupce u maloprodajama, gde im možemo garanovati najnižu cenu, originalno poreklo robe, fabričke garancije i tehničku podršku.

Zašto ELLANZA ?

Iskustvo – u svom dosadašnjem poslovanju ostvarili smo veliki broj poslovnih kontakata, što nam omogućava brzo i kvalitetno utvrđivanje Vasih problema i rešavanje istih, lako snalaženje u različitim situacijama

Kompletna ponuda – nudimo Vam veliki izbor tehničkih proizvoda na jednom mestu (preko 7000 artikala), servis, ugradnju i dostavu širom Srbije.

Domaćinski odnos i briga prema kupcu – uvek spremni da Vam omogućimo što kvalitetniju, povoljniju i jednostavniju kupovinu tehničkih proizvoda koji će poboljšati život Vas i Vaše porodice

Uvek Dostupni

Naša internet prodavnica je uvek dostupna, i 24/7 možete da izvršite naručivanje željenog proizvoda

Niske cene

Svim kupcima smo obezbedili najniže cene na tržištu, jer naša firma radi direktno sa proizdođačima.

Servis

Za sve naše uređaje obezbedili smo servis i rezervne delove za iste.

Dostava

Vršimo dostavu na područiju cele srbije. U roku 24h od evidentiranja uplate roba će biti poslata na vašu adresu,

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.